Главная » 2008 » Март » 26 » Вознеси молитву
04:17
Вознеси молитву

Утренняя молитва
К Тебе, Владыка Человеколюбец, встав ото сна, прибегаю и по милосердию Твоему спешу на дела Твои. Молюсь Тебе: помоги мне во всякое время во всяком деле, и избавь меня от всякого мирского худого дела и диавольского искушения и спаси меня, и введи меня в Твое вечное царство. Ибо Ты Мой Творец, и Промыслитель, и Податель всякого добра. На тебе вся моя надежда. И Тебе воздаю славу, ныне, и всегда, и во веки вечные. Аминь.
Вечерняя молитва
Господи, Боже Наш ! Все, в чем я в сей день согрешил словом, делом и мыслию, Ты, как милостивый и человеколюбивый, прости мне. Подай мне мирный и спокойный сон. Пошли мне твоего Ангела - Хранителя, который покрывал бы и оберегал меня от всякого зла. Ибо Ты Хранитель душ и тел наших, и Тебе славу воздаем, Отцу и Сыну, и Святому Духу, ныне, и всегда, и во веки вечные. Аминь.

Молитва перед вкушением пищи
Глаза всех, Господи, смотрят на тебя с надеждою, так как Ты каждому в свое время даешь пищу, отверзаешь Твою щедрую руку, чтобы всех живых наделить милостями.

Молитва после вкушения пищи
Благодарим Тебя, Христе Боже наш, что ты напитал нас земными Твоими благами; не лиши нас вечного блаженства.
Молитва святому священномученику Киприану
О, святый угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о всех к тебе прибегающих.
Приими от нас недостойных хваление наше, и испроси нам у Господа Бога в немощех укрепление, в болезнех исцеление, в печалех утешение и всем вся полезная в жизни нашей.
Вознеси ко Господу благомощную твою молитву, да оградит нас от падений греховных наших, да научит нас истинному покаянию, да избавит нас от пленения диавольскаго и всякаго действия духов нечистых и избавит от обидящих нас.
Буди нам крепкий поборник на все враги видимыя и невидимыя.
Во искушениях подаждь нам терпение и в час кончины нашея яви нам заступление от истязателей на воздушных мытарствах наших.
Да водимыя тобою достигнем Горняго Иерусалима и сподобимся в Небеснем Царствии со всеми святыми славити и воспевати Пресвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.

Молитва ко Пресвятей Троице
Пресвятая Троице, Единосущная Державо, всех бла¬гих вина, что воздадим Тебе за вся, яже воздала еси нам, грешным и недостойным, прежде, неже на свет произыдохом, за вся, яже воздавши коемуждо нас по вся дни и яже уготовала еси всем нам в веце грядущем? Подобаше убо за толикия благодеяния и щедроты благодарити Тя не словесы точию, но паче делы, храняще и исполняюще за¬поведи Твоя: мы же, страстем нашим и злым обычаем внемше, в безчисленныя от юности низвергохомся грехи и беззакония. Сего ради, яко нечистым и оскверненным, не точию МОЛИТВА КО ПРЕСВЯТЕЙ ТРОИЦЕ пред трисветлое лице Твое безстудно явитися, но ниже имене Твоего пресвятаго изрещи довлеяше нам, аще бы не Ты Сама благоизволила, во отраду нашу, во-звестити, яко чистыя и праведныя любящи, грешники кающияся милуеши и благоутробне приемлеши. Призри убо, о Пребожественная Троице, с высоты святыя славы Твоея на нас многогрешных и благое произволе¬ние наше вместо благих дел приими: и подаждь нам духа истиннаго покаяния, да возненавидевще всякий грех, в чистоте и правде до конца дней наших поживем, творяще пресвятую волю Твою и славяще чистыми помыслы и благими деяньми сладчайшее и великолепное имя Твое. Аминь.

Категория: Сила слова | Просмотров: 1522 | Добавил: angelik | Теги: целительство, релаксация, мантры, обучение, учебный центр, ангелы, карма, Стелана, архангелы, медитация
Всего комментариев: 151 2 »
15  
Вознеси молитву
Благодарю, Стелана! smile

14  
Спасибо Стелана! smile

13  
Спасибо, Стелана!

12  
Спасибо.

11  
Спасибо, УЧитель!!! flower

10  
спасибо Стелана

9  
Стелана, спасибо! tongue

8  
Спасибо за напоминание.

7  
Спасибо за молитвы. Я люблю их. Но работаю только с несколькими. Не знаю, почему так. Наверное, с детсва не приучена. tongue

6  
Благодарю за статью smile

1-10 11-15
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]